Save

Report this employer

Urban Real Estate Ultra

0.0 0 Reviews
ultra@urbanrealestate.al

Send message to "Urban Real Estate Ultra"

About Company

“Urban Real Estate Ultra në Tiranë! Me 3+ vjet eksperiencë, ofrojmë ndihmë për blerjen, shitjen dhe qiranë e pronave. Ndërmjetësojmë për klientët në kërkim të shtëpisë së tyre të ëndrrave. Profesionalizmi dhe përkushtimi për të plotësuar pritjet e klientëve janë thelbi i shërbimeve tona. Na kontaktoni për një përvojë imobiliare të shkëlqyer në Tiranë! Që nga viti 2019 ne kemi kultivuar një reputacion për të fituar dhe mbajtur besimin e klientëve tanë me një përkushtim të palëkundur ndaj profesionalizmit, transparencës dhe integritetit. Gjithëpërfshirja, bashkëpunimi, respekti reciprok, diversiteti i njerëzve dhe idetë: Këto janë disa nga vlerat që përcaktojnë familjen Urban Real Estate.”

0 Reviews

0.0
0 rating
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Be the first to review “Urban Real Estate Ultra”