Rreth Nesh

NE NUK JEMI ME TE MIRET, POR ME TE MIRE SE NE NUK KA!

Bashkohuni me ne në tregun më të madh të punës në Shqipëri dhe jashtë saj!

Jemi pika e takimit te kandidatit ideal me mundesine e persosur te punesimit, kjo fale nje mindset-i te orientuar ne menyren me inteligjente drejt profesionalizmit dhe standardeve te larta profesionale.

Me nje numer te larte klientesh vendas dhe te huaj, emra te konsoliduar ne tregun e punes, jemi Click-u i pare i cdo puneofruesi dhe punekerkuesi sot ne vend.

Qasja teresisht novatore e sherbimeve dhe mundesive qe lidhen me punesimin, konsulencen dhe ofertat profesionale, ka bere te mundur te jemi partneri i besuar i nje numri te madh punedhenesish dhe punekerkuesish.

Jo vetem kaq, platforma jone e sherbimit shtrihet pertej kufinjve duke u kthyer ne nje kanal te dedikuar karriere, punesimi, reklamimi, ofertimi edhe ne Kosove, Maqedoni, Mal te Zi, Itali etj.

AVANTAZHET E BASHKEPUNIMIT ME NE:

Gama e gjere e sherbimeve

Staf i dedikuar ne sherbimet e ofruara

Asistenca ne kohe reale

Kompetenca e patjetersueshme ne Burime Njerezore

Komisione dhe tarifa sherbimi fleksibel dhe te arsyeshme

Planet Tarifore Mujore

Kontaktoni me ne nqs jeni te interesuar per planet e anetaresimit.

0
Punëkërkues
0
Punëdhënës
0
Kërkesa në ditë
0 M
Vlerësime pozitive

VLERAT TONA:

  • Standarded e profesionalizmit ne ofrimin e sherbimit per klientet tane.
  • Ekipi i eksperteve te specializuar ne profilet dhe sherbimet perkatese.
  • Rekrutues te dedikuar per tregun vendas dhe te huaj

Çfarë kanë thënë për ne

Vlerësime​ nga punëkërkues dhe punëdhënës

Gjej Punën e Ëndërrave

Bëj një kërkim dhe zbulo mundësitë e punësimit. Tani është më thjeshtë se kurrë të gjesh punën që dëshiron.