Përshkrimi i shërbimit

CV-ja eshte per cdokend prej nesh, pasaporta jone profesionale, ndaj eshte e rendesishme qe ajo bashke me Letren e Interesit apo ate te Motivimit, te jene te ndertuara dhe strukturuara sipas nje standardi teresisht profesional. Shpesh mund t’ju ndodhe te mos pranoheni ne nje konkurs pune, apo te mos merrni asnjehere nje komunikim nga kompanite ku keni aplikuar, edhe pse ne fakt profesionalisht mund te plotesoni kriteret e kerkuara.

E keni menduar ndonjehere qe arsye per kete mund te kete qene Portofoli juaj Profesional i pa strukturuar?

Shume kandidate sot skualifikohen nga konkurse pune, fushata intervistash apo kandidimesh pasi perdorin formate CV-sh te thjeshta, te pa standardizuara, te pa azhornuara profesionalisht, me mendimin qe eshte eksperienca ajo qe vlen ne thelb dhe jo CV-ja, nderkohe qe kjo e fundit eshte ajo qe flet per ju me kompanine, ne momentin qe ju nuk jeni aty per te folur verbalisht per veten tuaj profesionale.

Kush mund të marrë këtë shërbim

  1.  
  2.  

Merr një preventiv

Pranë zyrave tona ose duke kontaktuar në numrin tonë të telefonit apo në adresen e email-it: rekrutimp@gmail.com

Regjistrohu Online nëpërmjet plotësimit të formularit të regjistrimit me të dhënat e kërkuara.