Na kontaktoni

Jemi të lumtur t’i përgjigjemi çdo pyetje.

Informacione

Mos hezitoni të na kontaktoni.

Adresa

Qender, Tirane

Telefon

+355 6... Coming Soon

Email

info@njoftimetepunes.com

Na Shkruani Këtu

Nëse keni pyetje ose thjesht dëshironi të përshëndetni, na kontaktoni.
    Frequently Asked Questions

    Pyetjet më të zakonshme

    Portofoli Profesional eshte nje dosje profesionale e organizuar ne: CV-ne profesionale te strukturuar sipas formatin europian gjeresisht te pranuar nga korporatat Europass, Leter Motivimi dhe Leter Interesi, te cilat jane dokumentat profesionale te cilat duhet te shoqerojne aplikimin per punesim te cdo punekerkuesi.

    Portofoli pergatitet nga profesionistet tane te Rekrutimit dhe Burimeve Njerezore, dhe i ofrohet kandidatit ne dy formate: ne format elektronik dhe format te stampuar.

    Klikoni Butonin Sign Up dhe zgjidhni opsionin Punëdhënës