Dedikuar Punësimit

Ne Nuk bëjmë rekrutim, ne gjejmë talente

Shumë vende, qindra punë aktive, mbi 125890 CV, rreth 168735 përdorues, mijëra vizita mujore, mijëra kompani.

0 M
Përdorues
0 M
Vlerësime Positive
0 M
Vizita Mujore
0 M
Kompani

Rekrutim i shpejtë dhe Punësim i sigurtë në Shqipëri dhe jashtë saj

Bashkojmë kandidatin më të mirë, me kompaninë më të mirë.

Për Punëdhënës

Posto punën

Është falas dhe e lehtë për të postuar një punë. Thjesht hyni si punëdhënës, plotësoni një titull, përshkrim.

Zgjidh kandidatin

Punëso personin më të mirë me cmime të arsyeshme dhe cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë më të fundit.

Për Punëkërkues

Apliko për punë

Rregjistrimi si punëkërkues mundëson plotësimin e profilit, krijimin e CV-së dhe aplikimin për një pozicion të hapur pune.

Gjej punë

Ne ju ndihmojmë për të gjetur punë dhe karrierë më të mirë. Kontrollo njoftimet dhe gjej punen e endrrave. Falas!