Save

Report this employer

Anchor Investments sh.p.k

0.0 0 Reviews
h.r@anchorinvestments.al

Send message to "Anchor Investments sh.p.k"

About Company

Kompania “Anchor Investments ” sh.p.k. është një kompani prestigjoze në tregun shqiptar e cila operon në fushën e ndertimit. Aktualisht kompania operon në disa kantjere ndërtimi në Tiranë dhe Palasë. Qëllimi ynë është të punuarit në grup duke ndërthurur përvojën, dijen, aftesinë dhe përkushtimin në mënyrë që çdo projekt të përfundojë me sukses në kohën e duhur dhe cilesinë e kërkuar.

0 Reviews

0.0
0 rating
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Be the first to review “Anchor Investments sh.p.k”