Save

Report this job

Tirane, KERKOHET LEKTORE PER TRAJNIME NE FUSHEN E MARKETINGUT, PART TIME

Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 14, 2024
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024

Përshkrimi i punës

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.

Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi.

Aktualisht kemi nisur fushaten e rekrutimit per Lektore ne fushen e Marketing-ut

Kriteret kualifikuese:

 • Eksperience e meparshme ne mesimdhenie
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Disponibilitet i menjehershem

Ofrohet:

 • Pakete konkuruese financiare
 • Inserim i menjehershem ne kompani
 • Trajnime te vazhdueshme

Numri i pozicioneve te hapura: 1
Per te rezervuar nje interviste te pare mund te dergoni kandidaturen tuaj ne:
Email: info@bclever.agency
Cel: +355 67 68 88 699