Save

Report this job

Application ends: May 31, 2024
Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  April 19, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  May 22, 2024
 • Eksperienca
  Pa eksperiencë
 • Industria
  Tregti
 • Niveli i karrierës
  Junior

Përshkrimi i punës

Ambicja eshte aftesia per ti bere enderrat realitet !

Mundesi Unike !

A do te deshironit te fitonit online

Te ndertonit nje biznes online nderkombetar

Te ardhura pasive dhe progresive

Pa shef _ Pa orar

Udheheqje profesionale dhe zhvillim profesional

Bonuse mujore dhe vjetore duke filluar nga 250 euro deri ne 2500 euro

Kjo vetem ne kompanine GJERMANE LR HEALTH AND BEAUTY .

Lider ne Network Marketing dhe shitje te drejtperdrejta , nje nder 100 kompanit me te mira ne ballkan me nje eksperienc prej 39 vitesh ne treg , ku i eshte besuar cilesia dhe korrektesia .

A do te doje te kishe lirin financiare dhe kohore gjithashtu , te udheheqesh veten dhe i pavaruar !

Aplikimet jan te hapura !

Rezervo intervisten Online .

Ju Mirepresim!

Cel. : 355684299397