Save

Report this job

Urban Real Estate Ultra ofron vende pune për Agjentë Imobiliarë

Urban Real Estate Ultra

Application ends: May 31, 2024
Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  March 8, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024
 • Eksperienca
  Pa eksperiencë
 • Industria
  Shërbime
 • Niveli i karrierës
  Student, Junior

Përshkrimi i punës

Kompania Urban Real Estate Ultra , një lider në fushën e tregtimit të pasurive të patundshme, është në kërkim të një Agjentëve Imobiliarë të përkushtuar për të bashkëpunuar me ekipin tonë të suksesshëm. Ne jemi në kërkim të individëve të përqendruar, të motivuar dhe të pasionuar për tregun e pasurive të patundshme.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
Identifikimi dhe prezantimi i pronave të disponueshme për shitje ose qira.
Organizimi i vizitave të pronave për klientët potencialë.
Negociata me klientët dhe zbatim i transaksioneve në mënyrë të suksesshme.
Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët dhe ndjekja e tyre në të gjithë procesin e transaksionit.

Kualifikimet dhe Aftësitë:
Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe të menaxhimit të marrëdhënieve me klientët.
Aftësi për të punuar në një mjedis të shpejtë dhe të reaguar në situata të ndryshme.
(Përvojë e mëparshme në fushën e shitjes së pronave të patundshme NUK është KUSHT)

Përfitimet dhe Kushtet e Punës:
Komisione konkurruese në bazë të performancës.
Mundësi për zhvillim dhe rritje personale dhe profesionale.
Ambient stimulues dhe ekip punëtor.

Kultura Organizative dhe Misioni i Kompanisë:
Ne vlerësojmë diversitetin, inovacionin dhe përkushtimin ndaj cilësisë së shërbimit ndaj klientëve. Misioni ynë është të ofrojmë zgjidhje të personalizuara dhe të përshtatshme për nevojat e pronarëve të pasurive të patundshme.

Procesi i Aplikimit:
Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në email: ultra@urbanrealestate.al. Për më shumë informacion, mund të na kontaktoni në 068 634 1364 ose na vizitoni Bulevardi Gjergj Fishta, pranë Hotel Hilton Garden Inn.