Save

Report this job

Tirane, SEMINAR 2 DITOR MBI MENAXHIMIN E BURIMEVE NJEREZORE

Apply Now

Rreth punës

  • Data e Postimit
    February 14, 2024
  • Fundi i Aplikimeve
    June 15, 2024

Përshkrimi i punës

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.

Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi.

Per te gjithe ata te cilet duan te fitojne apo te zgjerojne njohurite ne fushen e Menaxhimit te Burimeve Njerezore, BClever organizon ne datat dhe 4 Shkurt 2024 Seminarin e saj te pare mbi praktikat dhe Menaxhimin e Burimeve Njerezore.

Kush mund te marre pjese:
-Studente
-Specialiste junior te Burimeve Njerezore
– Rekrutues
-Kushdo qe deshiron te fitoje nje profil te ri profesional

Cfare mundesojme per pjesmarresit:
-Modulin e plote te seminarit
-Certifikate pjesmarrje

Si mund te regjistrohesh:
Mund te procedoni me regjistrimin pasi te keni kerkuar dhe te keni marre programin e trajnimit ne dy format e kontaktit ne vijim:
E-mail: rekrutimp@gmail.com
Cel: +355 67 68 88 699