Save

Report this job

Tirane, ofrohet vend pune SUPERVIZOR ME GRUP NE GJUHEN SPANJOLLE, PAGA 1200€

Apply Now

Rreth punës

  • Data e Postimit
    February 14, 2024
  • Fundi i Aplikimeve
    April 28, 2024

Përshkrimi i punës

Agjencia BClever e cila operon ne treg prej vitit 2018 me sherbime te rekrutimit dhe Burimeve Njerezore, per nje klientin e saj ne qytetin e Tiranes, kerkon te rekrutoje
Supervizor me Grup ne gjuhen Spanjolle, me eksperience te meparshme pune.

Kriteret:

* Eksperience e meparshme pune
* Disponibilitet i menjehershem
* Te kete aftesi te shkelqyera menaxhimi dhe koordinimi

Ofrohet:

* Page 1200€
* Bonuse ne % mbi rezultatin total mujor
* Ambjent dinamik dhe pozitiv

Kandidatet e interesuar mund te telefonojne ne: 0676888699