Save

Report this job

Tirane, ofrohet vend pune part time, AGJENT B2B NE FUSHEN E KONSULENCES SE BIZNESIT

Agjencia BClever

Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 14, 2024
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024

Përshkrimi i punës

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.

Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi.

Aktualisht kemi nisur fushaten e rekrutimit per agjente B2B ne fushen e konsulences se biznesit.

Kriteret kualifikuese:

 • Eksperience pune e meparshme
 • Njohje e mire e zonave te ndryshme te Tiranes
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Aftesi te shkelqyera negocimi
 • Disponibilitet i menjehershem
 • Kandidatet duhet te jene te pajisur me patente te klasit B
 • Kandidatet duhet te disponojne makine personale

Ofrohet:

 • Pakete konkuruese financiare (page baze + %)
 • Inserim i menjehershem ne kompani
 • Trajnime te vazhdueshme
 • Mundesi rritjeje profesionale

Numri i pozicioneve te hapura: 5

Per te rezervuar nje interviste te pare mund te dergoni kandidaturen tuaj ne:
Email: info@bclever.agency
Cel: +355 67 68 88 699