Save

Report this job

Tirane, nis kursi dy javor ne Menaxhimin e Burimeve Njerezore

Apply Now

Rreth punës

  • Data e Postimit
    February 14, 2024
  • Fundi i Aplikimeve
    June 15, 2024

Përshkrimi i punës

Per te gjithe ata qe duan te investojne ne rritjen e tyre profesionale dhe te marrin nje rol apo profil te ri, ky eshte rasti me i mire!

Agjencia BClever ofron kurse 2 javore ne Menaxhimin e Burimeve Njerezore.

Kursin mund ta ndiqni online nga komoditeti i shtepise ose zyres tuaj.

Ju ofrojme mundesine te ndiqni nje modul te pasur, nje guide e mirefillte udhezuese e cila do t’ju lehtesoje punen tuaj si nje HR Menaxher i ri.

Kurset i ndiqni individuale ose ne grup.

REGJISTROHU, NUK KA ME KOHE!

Informohu ne: 0676888699