Save

Report this job

TIRANE, MUNDESI PUNESIMI RECEPSIONISTE, PAGE BAZE DUKE NISUR NGA 55,000L NETO

Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 14, 2024
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024

Përshkrimi i punës

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.

Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi dhe nje portofol klientesh nga me prestigjozet ne tregun vendas dhe ate te huaj.

Aktualisht per nje klientin tone, i cili operon ne tregun vendas, ne sektorin e Ndertimtarise, kemi nisur fushaten e rekrutimit per pozicionin Recepsioniste per qytetin e Tiranes.

Kriteret kualifikuese:

 • Të ketë përvojë të mëparshme pune;
 • Të kenë përfunduar arsimin e lartë;
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese;
 • Të kenë aftësi të mira bashkëpunimi në grup;
 • Të kenë njohuritë bazë në përdorimin e programeve kompjuterike;
 • Të ketë disponibilitet të menjëhershëm

Ofrohet:

 • Pagese bazë duke nisur nga 55,000 ALL neto ( e diskutueshme në varësi të eksperiencës)
 • Inserim i menjehershem ne kompani
 • Mundesi rritjeje profesionale

Kushtet e punës:

Orari: 08:30 AM – 17:00 PM
Ditët e javës: E hënë – E premte
E shtunë: – 09:00 AM – 13:00 PM

Per te rezervuar nje interviste dergoni kandidaturen tuaj ne: info@bclever.agency ose ne numrin e telefonit +355 67 68 88 699