Save

Report this job

TIRANE, KONSULENTE PER TURIZEM DENTAR, PAGE BAZE 600€ & BONUSE DERI NE 3000€

Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 14, 2024
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024

Përshkrimi i punës

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.

Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi dhe nje portofol klientesh nga me prestigjozet ne tregun vendas dhe ate te huaj.

Aktualisht per nje klientin tone, i cili operon ne tregun vendas, ne sektorin e Telemarketing, kemi nisur fushaten e rekrutimit per pozicionin Konsulent Telefonik per Turizem Dentar, ne qytetin e Tiranes.

Kriteret kualifikuese:

 • Eksperience e meparshme pune ne call center (jo domosdoshmerisht ne Turizem Dentar)
 • Aftesi shume te mira te te punuarit ne grup
 • Njohuri te mira te gjuhes italiane
 • Te kete disponibilitet te menjehershem

Ofrohet:

 • Pagese baze 600€
 • Bonuse deri ne 100€ + / preventiv
 • Inserim i menjehershem ne kompani
 • Mundesi rritjeje profesionale
 • Kontrate pune e rregullt
 • Fundjavat pushim

*Numri i pozicioneve te hapura: 20
*Pozicioni ofrohet: Full Time

Kushtet e punës:

Orari: 09:00 AM – 18:00 PM
Ditët e javës: E hënë – E premte
Fundjava: Pushim

Per te rezervuar nje interviste dergoni kandidaturen tuaj ne: info@bclever.agency ose ne numrin e telefonit +355 67 68 88 699