Save

Report this job

Tirane, KERKOHEN RETENTION ITALISHT, BAZE 500 EURO & % TE LARTA, 21 DHJETORI

Apply Now

Rreth punës

  • Data e Postimit
    February 14, 2024
  • Fundi i Aplikimeve
    June 15, 2024

Përshkrimi i punës

Agjencia BClever e cila operon ne treg prej vitit 2018 me sherbime te rekrutimit dhe Burimeve Njerezore, per nje klientin e saj ne qytetin e Tiranes, kerkon te rekrutoje Retention ne gjuhen Italiane.

*Full Time 10:00 AM – 19:00 PM

Kriteret:

* Eksperience e meparshme pune
* Disponibilitet i menjehershem

Ofrohet:

* Page baze 500 EURO
* Bonuse nga me te lartat
* Ambjent dinamik dhe pozitiv
*Mundesi rritjeje per me te miret
*Fundjavat pushim

Kandidatet e interesuar mund te telefonojne ne: +355 67 68 88 699

Zona: 21 Dhjetori