Save

Report this job

TIRANE, KERKOHEN OPERATORE PER PRESA APPUNTAMENTI, PART TIME & FULL TIME, GJUHA ITALIANE

Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 14, 2024
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024

Përshkrimi i punës

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.

Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi dhe nje portofol klientesh nga me prestigjozet ne tregun vendas dhe ate te huaj.

Aktualisht per nje klientin tone, i cili operon ne tregun vendas, ne sektorin e Telemarketing, kemi nisur fushaten e rekrutimit per pozicionin Operator Telefonik per fushate Presa Appuntamenti ne qytetin e Tiranes.

Kriteret kualifikuese:

 • Preferohet te kete patur eksperience te meparshme ne call center
 • Aftesi shume te mira te te punuarit ne grup
 • Njohuri shume te mira te gjuhes italiane
 • Njohuri shume te mira ne perdorimin e programeve kompjuterike baze
 • Te kete disponibilitet te menjehershem

Ofrohet:

 • Pagese 3€/h
 • Bonuse 5€ – 10€ per cdo takim te caktuar me klientin
 • Inserim i menjehershem ne kompani
 • Mundesi rritjeje profesionale
 • Kontrate pune e rregullt
 • Fundjavat pushim

* Mundesi punesimi Part Time dhe/ose Full Time

Kushtet e punës:

Orari: 09:00 AM – 18:00 PM
Ditët e javës: E hënë – E premte
Fundjava: Pushim

Per te rezervuar nje interviste dergoni kandidaturen tuaj ne: info@bclever.agency ose ne numrin e telefonit +355 67 68 88 699