Save

Report this job

Tirane, KERKOHEN AGJENT FINANCIAR ME EKSPERIENCE, 700€, 900€ dhe 1000€ BAZE + BONUSE

Apply Now

Rreth punës

  • Data e Postimit
    February 14, 2024
  • Fundi i Aplikimeve
    June 15, 2024

Përshkrimi i punës

Agjencia BClever e cila operon ne treg prej vitit 2018 me sherbime te rekrutimit dhe Burimeve Njerezore,
per nje klientin e saj ne qytetin e Tiranes, kerkon te rekrutoje

Agjente Financiare ne gjuhet:
Italisht/ Greqisht / Gjermanisht/ Spanjisht/ Frengjisht

Kriteret:

* Eksperience e meparshme pune
* Disponibilitet i menjehershem

Ofrohet:

* Pagat me te larta ne tregun shqiptar te punes
* Bonuse mbi nivelin qe offron tregu
* Ambjent dinamik dhe pozitiv

Kandidatet e interesuar mund te telefonojne ne: 0676888699