Save

Report this job

Tirane & Durres, KERKOHEN VAJZA PROMOCIONI

Apply Now

Rreth punës

  • Data e Postimit
    February 14, 2024
  • Fundi i Aplikimeve
    June 15, 2024

Përshkrimi i punës

Agjencia BClever e cila operon ne treg prej vitit 2018 me sherbime te rekrutimit dhe Burimeve Njerezore,
kerkon te rekrutoje Vajza Promocioni per nje projekt 2 javor gjate muajt Tetor.

*Full Time 10:00 AM – 14:00

Kriteret:

* Eksperience e meparshme pune
* Disponibilitet i menjehershem

Ofrohet:

* Pagese shume e kenaqshme
* Trajnim paraprak
* Fundjavat pushim

Kandidatet e interesuar mund te telefonojne ne: +355 67 68 88 699