Save

Report this job

Ofrohet vend pune ne pozicionin Sanitare

SORI-AL SHPK

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  April 5, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  May 4, 2024
 • Eksperienca
  Pa eksperiencë
 • Industria
  Shërbime
 • Niveli i karrierës
  Tjetër

Përshkrimi i punës

Shoqeria  SORI-AL shpk e cila operon ne fushen e  sherbimit, kerkon te punesoje Sanitare e cila:

· Te kete perfunduar arsimin 8 vjecar ose mesem
· Te jete korrekte dhe e pergjegjshme ne pune
· Mosha deri ne 45 vjec

Dergoni CV tuaj ne adresen e-mailit: info@sori-al.al

Vendosni ne Subjekt Pozicionin per te cilin po aplikoni!

Cel. : 0696044707