Save

Report this job

Ofrohet vend pune ne pozicionin Financiere

SORI-AL SHPK

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  April 30, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  June 12, 2024
 • Eksperienca
  2 vjet
 • Industria
  Financë - Bankë
 • Kualifikimi
  Master
 • Niveli i karrierës
  Senior

Përshkrimi i punës

Shoqeria Sori-Al e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet,menca etj..
Realizim dhe administrim i sherbimit te lavanterise,pastrimit kimik per entet publike dhe private.

Kerkon te punesoje Financiere e cila :

Te kete perfunduar arsimin e larte ne Fakultetin e Ekonomise ( Preferohet profili Finance-Kontabilitet)
Te kete njohuri ne programet kompjuterike
Te kete njohuri ne programet e kontabilitetit
Te kete aftesi te mira organizative dhe komunikuese
Te jete e afte ne punen ne grup
Te kete njohuri te gjuheve te huaja anglisht-italisht etj

 

Dergoni Cv tuaj ne adresen e Email : info@sori-al.al dhe shenoni pozicionin per te cilin po aplikoni!

 

Adresa : Rruga “Faik Konica” , Pallati Golden Park Residence , Hyrja 1, zyra nr 1 Tirane.

Cel. : 069 60 44 707