Save

Report this job

Tirane AT ELEKTRIK kerkon Elektricist dhe Ndihmes Elektricist

seldicarciu111

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  July 15, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Pagesa e Ofruar
  80000 $ / month
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Industria
  Shërbime
 • Kualifikimi
  Çertifikatë

Përshkrimi i punës

 

AT ELEKTRIK

Kerkon te punesoje:

•ELEKTRIÇIST
•NDIHMES ELEKTRIÇIST

•Paga e kenaqshme
•Kushte shume te mira pune

Adresa: TIRANE

Kontaktoni: 0682072777

#atelektrik #elektricist #ndihmeselektricist #pagesaekenaqshme #tirane #njoftimepunesimi #punetore #gjejpune #ofertapunesimi #kerkojmeelektricista