Save

Report this job

Kerkohen Agjente Recupero anglisht (eu+ca) dhe Spanjisht me Eksperience te pakten mbi 6 muaj

Seldi njoftimepunesimi

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  June 15, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 28, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Industria
  Shërbime
 • Niveli i karrierës
  Student

Përshkrimi i punës

Kerkohen Agjente Recupero anglisht (eu+ca) dhe Spanjisht me Eksperience te pakten mbi 6 muaj

Baza 500€ dhe bonuse qe arrijne deri ne 20%

Mirepriten grupe te formuara agjent+ TL te cfaredo gjuhe

Adresa: ZOGU I ZI
Kontaktoni WHATSAPP: +355695571827