Save

Report this job

PUNO ONLINE Në Shqipëri apo në Europë LR HEALTH & BEAUTY na jep mundësinë: 💥Ide biznesi💻💵 ( shitje te drejtperdrejta dhe nework marketing) Të fitoni të ardhura pa limit, të krijoni biznesin tuaj (me një investim modest).

Seldi njoftimepunesimi

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  June 28, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024
 • Eksperienca
  Pa eksperiencë
 • Industria
  Shërbime

Përshkrimi i punës

PUNO ONLINE  Në Shqipëri apo në Europë

LR HEALTH & BEAUTY  na jep mundësinë:
💥Ide biznesi💻💵

( shitje te drejtperdrejta dhe nework marketing)

Të fitoni të ardhura pa limit, të krijoni biznesin tuaj (me një investim modest).

Për të gjitha ju zonja, zonjusha  që doni të ndryshoni të ardhmen tuaj .
Mundësi për të fituar makinën.
Trajnime ,evente ,udhëtime falas.

Për më shumë informacion më kontakto :
Instagram: lr_ida_beauty
WhatsApp : +355688098496