Save

Report this job

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  March 20, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Industria
  Financë - Bankë
 • Niveli i karrierës
  Tjetër

Përshkrimi i punës

NO LIMITS ALB kompani e specializuar ne fushen e call center po kerkon operator konsulent financiar per te kontaktuar kliente potencial per Kredi.

Campagna Presa Appuntamenti cessione del Quinto
paga orare Neto deri ne 5 EURO
BONUSE deri ne 7 EUR.
Part Time dhe Full Time
Fundjava Pushim.

Cel. : 0674453756