Save

Report this job

Operatore marketingu frengjisht

info

Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  March 29, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  May 22, 2024
 • Industria
  Shërbime
 • Niveli i karrierës
  Junior

Përshkrimi i punës

Kompania Hitweb po kërkon të punësojë individë të motivuar dhe të përkushtuar për pozicionin e marketing për panelet diellore në gjuhën  franceze

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Komunikimi me klientët nëpërmjet telefonatave, email-ave dhe komunikimeve të tjera në gjuhën franceze.
Asistimi në menaxhimin e klientëve dhe regjistrimin e informacionit në bazën e të dhënave.
Bashkëpunimi i ngushtë me ekipin për të siguruar një funksionim të përsosur të proceseve back office.

Kualifikimet dhe aftësitë:

Njohuri të mira të njërës nga  gjuhët frengjisht (të shkruara dhe të folura).
Aftësi të shkëlqyera organizimi dhe menaxhimi të kohës.
Kujdesi për detaje dhe aftësi të mira analitike.
Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi në një ambient ndërkombëtar.
Ofrojmë:

Kontratë të rregullt pune në përputhje me legjislacionin Shqiptar.
Festat zyrtare te vëndeve përkatëse pushim dhe festat zyrtare Shqiptare të paguara ekstra sipas Kodit të punë.
Mundësi të zhvillimit të karrierës në një mjedis profesional dhe të përkushtuar.
Pagesë konkurruese.
Trajnime periodike.
Ambjente rinore dhe moderne.
Drekë e ofruar nga kompania tek restorantet tona partnere.