Save

Report this job

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  October 13, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 28, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Industria
  Grafik Dizajn
 • Kualifikimi
  Çertifikatë
 • Niveli i karrierës
  Junior

Përshkrimi i punës

Ne po kërkojmë graphic designer të talentuar për t’iu bashkuar ekipit tonë krijues!

Detyrat:

Konceptimi dhe krijimi i dizajneve vizuale për mediat e shkruara dhe dixhitale.
Zhvillimi i grafikëve për materialet e marketingut, duke përfshirë broshurat,newsletera, webinare dhe reklamat në mediat sociale.
Bashkëpunimi me ekipin tonë të marketingut për të zhvilluar koncepte kreative për fushatat.
Kryerja e kërkimeve mbi tendencat e industrisë dhe qëndrimi i përditësuar me softuerët dhe mjetet e dizajnit.
Sigurimi që të gjitha dizajnet janë në përputhje me udhëzimet e markës sonë dhe estetikën e përgjithshme.

Cfarë kërkohet:

Zotërimi I gjuhës Italiane në të folur dhe shkruar.
Diplomë në graphic design ose në një fushë të ngjashme.2+ vite eksperiencë në rolin e dizajnit grafik.
Aftësi në Adobe Creative Cloud, duke përfshirë Photoshop, Illustrator dhe InDesign (njohja e programeve te tjera perben avantazh).
Kuptimi i fortë i tipografisë, teorisë së ngjyrave dhe dizajnit të paraqitjes
Aftësi për të punuar mirë nën presion dhe për të menaxhuar projekte dhe afate të shumta.
Aftësi për të organizuar dosjet/arkiven e punëve sipas dizanjeve të caktuara.

Ofrojmë:

Ne ofrojmë pako konkurruese pagash dhe përfitimesh.
Një mjedis pune mbështetës.
Mundësi për zhvillim dhe avancim profesional.
Drekë e ofruar nga kompania

Nëse jeni të interesuar t’i bashkoheni ekipit tonë si grafik designer, ju lutemi dërgoni
• CV-në tuaj
• Portofolin e punimeve

Kontaktoni në adresën e e-mailit info@hitweb.it

Mezi presim të dëgjojmë nga ju!