Save

Report this job

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  June 27, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Industria
  Hoteleri - Turizëm
 • Kualifikimi
  Çertifikatë
 • Niveli i karrierës
  Tjetër

Përshkrimi i punës

MAREA RESORT me vendndodhje në Qerret – Kavajë, pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider
në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar kërkon:

Sanitare

Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:
Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
Të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara.
Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
Fleksibilitet me orarin e punës;
Të jenë korrekte;

Ofrohet:

Pagesë konkuruese

Aplikantët të kontaktojnë në numrin e Tel. +355686082912