Save

Report this job

Kavaje, ofroj vend pune Recepsionist (m/f)

Art & Tourism Development Group

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  June 27, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 28, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Industria
  Hoteleri - Turizëm
 • Niveli i karrierës
  Tjetër

Përshkrimi i punës

MAREA RESORT pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar kërkon:

Recepsionist (m/f)

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:

Diplomë Universitare në Hoteleri Turizëm ose Gjuhët e Huaja përbën avantazh;
Të kenë minimumi 1 vit eksperiencë pune në pozicion të ngjashëm;
Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i domosdoshëm), njohja e një gjuhe të tretë përbën avantazh;
Të kënë aftësi shumë të mira komunikuese, të dinë të drejtojnë punën në grup;
Të jenë të paraqitshëm;
Të njohin paketën Microsoft Office;
CV-të të shoqërohen me foto;
Të jenë korrektë;
Aplikantet duhet të jenë me vendbanim në Kavajë ose zonat përreth;

Ofrohet:

Pagesë konkuruese

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al, ose të kontaktojnë në numrin e Tel. +355686082912