Save

Report this job

TIRANE, TEAM LEADER PER FUSHATE LUCE & GAS DHE TURIZEM DENTAR

Greet Call

Application ends: June 20, 2024
Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  May 16, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024

Përshkrimi i punës

Kompania e Telemarketingut Greet Call kerkon te punesoje 3 Supervizore me eksperience per fushata te Turizmit Dentar dhe Luce & Gas ne qytetin e Tiranes.

Kritere:

 • Eksperienca e meparshme e punes
 • Disponibilitet i menjehershem
 • Aftesi shume te mira menaxhimi
 • Aftesi shume te mira organizimi
 • Aftesi shume te mira te punes ne grup

Ofrohet:

 • Pagese shume e kenaqshme
 • Sistem bonusesh te larta
 • Ambjent komod dhe shume dinamik

Per aplikime kontakto ne: greetcall22@gmail.com ose +355688148686