Save

Report this job

TIRANE,TEAM LEADER I GJUHES ITALIANE ,PAGE 1000€

ekrecruit.hr

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  July 6, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  3-5 vjet
 • Niveli i karrierës
  Senior

Përshkrimi i punës

BCLEVER kerkon te rekrutoje Supervizor me Grup ne gjuhen Italine, me eksperience te meparshme pune.

Kriteret:

* Eksperience e meparshme pune
* Disponibilitet i menjehershem
* Te kete aftesi te shkelqyera menaxhimi dhe koordinimi

Ofrohet:

* Page 1000€
* Bonuse ne % mbi rezultatin total mujor
* Ambjent dinamik dhe pozitiv

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e emailit ekrecruit.hr@gmail.com