Save

Report this job

Bashkohu me Ekipin tone te Impaktuesve- C21 Impact

Century 21 Impact

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 21, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Niveli i karrierës
  Junior

Përshkrimi i punës

Pozicioni: Agjent/e Imobiliar/e

Vendndodhja: Rruga e Dibres, Kompleksi Arlis

KRITERET E APLIKIMIT:

▪ Mosha +25 Vjec

▪ Arsim i larte

▪ Angazhim Full Time

▪ Eksperience e meparshme ne shitje perben avantazh

▪ Aftesi te mira komunikuese

▪ Bashkepunues, energjik dhe ambicioz

 

CFARE OFROJME NE?

– Trajnime te vazhdueshme per zhvillimin tuaj

– Bashkepunim me nje staf mikprites, pozitiv dhe suportues

– Ambjent pune komod

– Portofol i larmishem pronash dhe klietesh ne sistemin tone

– Promovim ne varesi te eksperiences dhe performances Nese jeni nje person me vizion, energji pozitive dhe deshire per tu rritur profesionalisht, ky eshte momenti per ju te bashkoheni me ne.

 

Apliko tani duke derguar nje cv ne email:

info@c21impact.al