Save

Report this job

TIRANE, MUNDESI PUNESIMI, MENAXHER SHOWROOM-I NË SEKTORIN TECHNOGYM

Brunes Shpk

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 22, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Niveli i karrierës
  Senior

Përshkrimi i punës

Kompania “Brunes” sh.p.k., një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në kuadër të zgjerimit të aktivitetit në sektorin e pajisjeve të palestrës, kërkon të rekrutojë Menaxher Showroom-i në sektorin Technogym.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

1. Mirëmban rrjetin e klientëve ekzistues dhe identifikon klientë të rinj për kompaninë.
2. Menaxhimin e punes se prezantueseve në showroom-in e Technogym.
3. Identifikon nevojat për produkte të klientëve dhe jep propozime të ndryshme për të maksimalizuar shitjet.
4. Informon departamentet përkatëse për tregun e produkteve qe menaxhon.
5. Ofron shërbim të klientët, si para, po ashtu dhe pas shitjes.
6. Raporton mbi mbarëvajtjen e punës javore në departamentet përkatëse.

Kriteret:

– Të ketë eksperiencë pune në fusha të ngjashme;
– Të ketë njohuri bazë sa i përket pajisjeve të palestrës;
– Të jete i/e rregullt, serioz/ e, i/e shkathët, ambicioze dhe të ketë aftësi të mira komunikimi.
– Të ketë aftësi organizative dhe menaxheriale.

 

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne me email në adresën: hr@brunes.al