Save

Report this job

TIRANE, MUNDESI PUNESIMI, ARKITEKT (M/F) INTERIOR DESIGN

Brunes Shpk

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 22, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  2 vjet
 • Kualifikimi
  Master
 • Niveli i karrierës
  Senior, Junior

Përshkrimi i punës

Kompania Brunes sh.p.k., një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në kuadër të ofrimit të larmishmërisë së produkteve, interesohet të rekrutojë Arkitekt (M/F) Interior Design.

Krietere:

-Të ketë përfunduar studimet e larta për Arkitekturë.
-Të ketë eksperiencë pune në fushën interior design.
-Të njohë shumë mirë programet SketchUp, AutoCAD, Adobe Photoshop dhe 3ds Max
-Të ketë njohuri të gjuhës italiane dhe angleze.
-Të ketë aftësi komunikese me klientët.
-Të jetë i fokusuar drejt zgjidhjes së problemeve, efektiv dhe të punojë në grup.

 

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne me email në adresën: hr@brunes.al