Save

Report this job

TIRANE, MUNDESI PUNESIMI, AGJENTE SHITJE NE SHOWROOM (F)

Brunes Shpk

Application deadline closed.

Rreth punës

  • Data e Postimit
    February 22, 2024
  • Shteti / Qyteti
  • Fundi i Aplikimeve
    April 27, 2024
  • Niveli i karrierës
    Junior, Senior

Përshkrimi i punës

Kompania Brunes sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave,ne saje te zgjerimit te aktivitetit, kerkon kandidate femer per pozicionin Agjente Shitje ne Showroom (F )

 

Kerkesat per pozicionin:

– Komunikimi dhe sherbimi me klientet.
– Njohja e produkteve dhe gjendjes se magazines ne cdo moment.
– Sjellje aktive dhe sugjerimet mbi mbarevajtjen e punes.
– Pergjegjesia per mirembajtjen e showroom-it.

Kualifikimet

-Te kete perfunduar arsimin e larte
-Te kete eksperience pune ne shitje
-Te jete person i rregullt dhe me deshire per pune

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne me email në adresën: hr@brunes.al