Save

Report this job

TIRANE, MUNDESI PUNESIMI, AGJENT SHITJE NË TERREN

Brunes Shpk

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 22, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Niveli i karrierës
  Junior, Senior

Përshkrimi i punës

Kompania “Brunes” sh.p.k, një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, interesohet të rekrutojë “Agjent Shitje në Terren”.

Detyrat dhe pergjegjësitë:

1-Mirëmban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj per kompanine
2. Prezanton në mënyrë profesionale produktet të cilat trajtohen në portofilin e tij të shitjes.
3. Identifikon nevojat për produkte të klientëve dhe jep propozime të ndryshme për të maksimizuar shitjet.
4. Informon departamentet përkatese për tregun e produkteve që menaxhon.
5. Ofron shërbim te klientet, si para, po ashtu dhe pas shitjes.
6. Merr pjesë në trajnime të ndryshme që ofrohen nga kompania.
7. Raporton mbi mbarëvajtjen e punës javore te departamentet perkatese.

Kriteret:

– Të ketë minimumi eksperiencë në fushën e shitjeve.
– Të jete i rregullt, serioz, i shkathet, ambicioz dhe të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
– Të ketë aftesi organizative dhe manaxheriale.
– Të ketë njohuri të gjuhes angleze (gjuhet e tjera përbejnë avantazh)
– Të ketë leje drejtimi automjeti.

 

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne me email në adresën: hr@brunes.al