Save

Report this job

TIRANE, MENAXHERE BLERJESH (F)

Brunes Shpk

Application deadline closed.

Rreth punës

  • Data e Postimit
    February 22, 2024
  • Shteti / Qyteti
  • Fundi i Aplikimeve
    April 27, 2024
  • Niveli i karrierës
    Junior, Senior, Menaxher

Përshkrimi i punës

Kompania “Brunes” sh.p.k., një kompani lider prej 27 vitesh në fushën e mobilimit dhe tregtimit të pllakave dhe hidrosanitareve, në sajë të zgjerimit të aktivitetit te saj, kërkon kandidate potenciale për pozicionin Menaxhere Blerjesh (Femer).

Kriteret:
· Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese me furnitorë të huaj;
· Të ketë njohuri te proceseve operacionale, planifikimit dhe menaxhimit strategjik te logjistikës, magazinës, transportit, blerjeve, procedurave doganore;
· Të krijojë dhe respektojë politikat ose procedurat brenda aktiviteteve të logjistikës;
· Të ketë Diplome Universitare ne deget e Ekonomise.
· Të njohë shumë mirë paketën MS Office dhe programin financiar NAV (jo e detyrueshme);
· Të ketë minimumi 1 vit eksperience pune ne pozicione te ngjashme;
· Të ketë njohje shumë të mirë të gjuhës angleze dhe italiane;
– Mosha e preferuar mbi 25 vjec.

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne me email në adresën: hr@brunes.al