Save

Report this job

SHKODER, AGJENT SHITJE NE TERREN

Brunes Shpk

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 22, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Niveli i karrierës
  Junior, Senior

Përshkrimi i punës

Kompania “Brunes” sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave,ne saj te zgjerimit te aktivitetit kerkon kandidate potencial per pozicionin “Agjent Shitje ne Terren” per filialin e saj ne SHKODER.

Detyrat dhe pergjegjesite:

1-Miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj per kompanine
2. Prezanton ne menyre profesionale produktet te cilat trajtohen ne portofilin e tij te shitjes.
3. Identifikon nevojat per produkte te klienteve dhe jep propozime te ndryshme per te maksimizuar shitjet.
4. Informon departamentet perkatese per tregun e produkteve qe menaxhon.
5. Ofron sherbim te klientet, si para, po ashtu dhe pas shitjes.
6. Merr pjese ne trainime te ndryshme qe ofrohen nga kompania.
7. Rapoton mbi mbarevajtjen e punes javore te departamentet perkatese.

Kualifikimet:

– Te kete mbaruar Arsimin e Larte.
– Eksperience ne te njejtin pozicion.
– Te jete i i rregullt, serioze i shkathet, ambicioz dhe te kete aftesi te mira komunikimi.
– Te kete aftesi organizative dhe manaxheriale
– Te kete njohuri te gjuhes angleze (gjuhet e tjera perbejne avantazh)
– Te kete leje drejtimi automjeti.

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne me email në adresën: hr@brunes.al