Save

Report this job

LEZHE, AGJENT SHITJE NE SHOWROOM

Brunes Shpk

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 22, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Niveli i karrierës
  Junior, Senior

Përshkrimi i punës

Kompania Brunes sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave, ne saje te zgjerimit te aktivitetit, kerkon kandidate per pozicionin Agjente Shitje ne Showroom-in e saj ne Lezhe .

Kerkesat per pozicionin:

– Komunikimi dhe sherbimi me klientet.
– Njohja e produkteve dhe gjendjes se magazines ne cdo moment.
– Sjellje aktive dhe sugjerimet mbi mbarevajtjen e punes.
– Pergjegjesia per mirembajtjen e showroom-it.

Kualifikimet:

-Te kete perfunduar arsimin e larte
-Te kete eksperience pune ne shitje
-Te jete person i rregullt dhe me deshire per pune

 

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne me email në adresën: hr@brunes.al