Save

Report this job

Tirane, Kurs 1 mujor ne Menaxhimin e Burimeve Njerezore, Me certifikate

BClever Agency

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 21, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Industria
  HR - Burime Njerëzore
 • Niveli i karrierës
  Student, Junior, Senior, Menaxher, Tjetër

Përshkrimi i punës

Nese je ne kerkim te rritjes profesionale, nese po kerkon te fitosh ose zgjerosh njohurite ne fushen e HR Management,
nese po kerkon te kandidosh ne nje pozicion pune me te mire dhe ti japesh karrieres tende nje drejtim te ri, ne mund te jemi partneri qe do t’ju ndihmoje ta arrini kete!

Agjencia BClever organizon Kursin 1 mujor “Rekrutimi dhe Menaxhimi i Burimeve Njerezore”!

Disa nga temat e programit i gjeni ne vijim:

 1.  Job Analysis
 2. Pergatitja e njoftimeve te punes
 3. Screening i Curriculum Vitae
 4. Pergatitja e fazave te intervistave
 5.  Perzgjedhja
 6. Procesi onboarding i stafit
 7. Trajnimi i stafit
 8. Raportet
 9. Akses kontrolli
 10.  Menaxhimi i konflikteve
 11. Kodi i punes etj.

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me:

 •  Modulin e Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 •  Certifikaten perkatese

KUJDES!
KURSI ESHTE ME PJESMARRJE FIZIKE DHE VENDET JANE TE LIMITUARA!

Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar.

Per regjistrime na kontaktoni permes emailit: info@bclever.agency ose ne faqen tone te instagramit @bcleveragency

Tel: 0676888699