Save

Report this job

GJERMANI, IT ME EKSPERIENCE, KONTRATE E RREGULLT

BClever Agency

Application ends: May 30, 2024
Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  April 25, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  May 25, 2024
 • Industria
  IT - Informatikë
 • Kualifikimi
  Master
 • Niveli i karrierës
  Junior, Senior

Përshkrimi i punës

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.

Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi dhe nje portofol klientesh nga me prestigjozet ne tregun vendas dhe ate te huaj.

Aktualisht per nje klientin tone, i cili operon ne sektorin e IT, kemi nisur fushaten e rekrutimit per pozicionin IT me Eksperience, ne Gjermani.

Kriteret kualifikuese:

 • Te kete eksperience pune te meparshme;
 • Te kene disponibilitet te menjehershem;
 • Te kene aftesi te mira te te punuarit ne grupi

Ofrohet:

 • Pagese bazë shume e kenaqshme
 • Inserim i menjehershem ne kompani;
 • Transport i mundesuar nga kompania
 • Kontrate pune e rregullt
 • Akomodim i ofruar nga kompania
 • 1 vakt i mundesuar nga kompania
 • Orari: Full Time

Per te rezervuar nje interviste dergoni kandidaturen tuaj ne nr e telefonit: +355 67 68 88 699 ose ne: info@bclever.agency