Save

Report this job

DURRES, AGJENTE FINANCIARE ITALISHT, BAZE 800€

BClever Agency

Application ends: May 30, 2024
Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  April 25, 2024
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  May 25, 2024
 • Industria
  Shërbime
 • Niveli i karrierës
  Junior, Senior

Përshkrimi i punës

Agjencia BClever e cila operon ne treg prej vitit 2018 me sherbime te rekrutimit dhe Burimeve Njerezore,
per nje klientin e saj ne qytetin e Tiranes, kerkon te rekrutoje

Agjente Financiare ne gjuhen Itaaliane

Kriteret:

* Eksperience e meparshme pune
* Disponibilitet i menjehershem

Ofrohet:

* Paga 800€
* Bonuse per ftd 100€ – 200€
* Ambjent dinamik dhe pozitiv
* Mundesi rritjeje profesionale per me te miret
* Bonuse ditore, javore dhe mujore

Kandidatet e interesuar mund te telefonojne ne: 0676888699