Save

Report this job

Punonjëse Pastrimi, 50.000 Leke / Net

Art & Tourism Development Group

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  July 1, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Industria
  Hoteleri - Turizëm
 • Kualifikimi
  Çertifikatë
 • Niveli i karrierës
  Tjetër

Përshkrimi i punës

ARKA Hotel pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë,

Ju fton të aplikoni në pozicionin e:

Punonjëse Pastrimi

Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:

Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
Të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara.
Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
Të jenë të gatshme për të punuar me orare të zgjatura;
Të jenë korrekte;

Ofrohet:

Kushte te mira pune
​Paga 50.000 Leke / Muaj
​Transport

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose të kontaktojnë në numrin e

Tel. +355686082912