Save

Report this job

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  August 1, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  2 vjet
 • Industria
  Konstruksion
 • Niveli i karrierës
  Junior

Përshkrimi i punës

Kompania “CreativA Design shpk” me fokus në design, konsulencë, projektim dhe zbatim, objekte civile dhe private pjesë e grupit të Kompanisë “Anchor Investments” sh.p.k,
e cila është një kompani prestigjoze në tregun shqiptar që operon në fushën e ndertimit. Aktualisht kompania operon në disa kantjere ndërtimi në Tiranë dhe Palasë.
Qëllimi ynë është të punuarit në grup duke ndërthurur përvojën, dijen, aftesinë dhe përkushtimin në mënyrë që çdo projekt të përfundojë me sukses në kohën e duhur dhe cilesinë e kërkuar.
Pozicioni vakant: Arkitekt/e
Vendi i punës: Tiranë në Zyrë Qëndrore

Roli dhe përgjegjësitë:

Të ndjekë punimet në kantier per zbatimin e projektit;
Të jetë i/e aftë për të lexuar projektin, për të bërë ndryshime në programet Autocad;
Të jetë i/e aftë për të përgatitur album shitjesh;
Të jetë i/e aftë për të ndjekur procedurat e lejës në institucionet vendore etj.

Kërkesat kryesore për kandidatët në këte pozicion janë;

Të jetë diplomuar në Degën Arkitekturë;
Të ketë minimalisht 2 vite eksperiencë, preferohet në fushën e ndërtimit;
Të ketë njohuri të mira të programeve të Arkitektures, programet Autodesk Revit, AutoCAD 2D dhe 3D, 3DSMAX, Photoshop dhe/ose program tjeter renderizimi;
Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese;
Të ketë eksperiencë të mëparshme pune në kompani ndërtimi/investimi;
Të ketë aftësi të punojë në grup;
Të jetë korrekt/e;

Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentet e mëposhtme:

Kërkesë për punësim;
Curriculum Vitae;

Dokumentacioni i kërkuar duhet të dërgohët me email në adresën; h.r@anchorinvestments.al ose Tel. : 0697043435