Save

Report this job

TIRANE, ARKITEKTE ME DHE PA EKSPERIENCE PUNE

Agjencia BClever

Application deadline closed.

Rreth punës

  • Data e Postimit
    June 27, 2023
  • Shteti / Qyteti
  • Fundi i Aplikimeve
    June 28, 2024
  • Industria
    Konstruksion

Përshkrimi i punës

BClever Agency per nje klientin e saj Lider ne fushen e Konstruksionit, kerkon te punesoje Arkitekte me dhe pa eksperience te meparshme pune.

Cfare ofrohet:

– Pagese deri ne 85,000L neto
– Mundesi rritjeje ne varesi te performances
– Kontrate e rregullt pune
– Ambjent komod, modern, pozitiv

 

Cfare kerkohet:

– Eksperience e meparshme pune
– Diplome Bachelor dhe/ose Master ne Arkitekture
– Njohuri te programeve: Revit; AutoCad 2D dhe 3D; 3DSMAX; Photoshop etj.
– Aftesi te shkelqyera organizative dhe te punes ne grup

 

Apliko per nje interviste ne:  Cel: +355 67  68 88 699 ose dergoni CV-ne tuaj te azhornuar ne: rekrutimp@gmail.com