Save

Report this job

TIRANE, KURSET VERORE NE MENAXHIMIN E BURIMEVE NJEREZORE

Agjencia BClever

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  June 27, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  June 28, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Industria
  HR - Burime Njerëzore
 • Kualifikimi
  Çertifikatë
 • Niveli i karrierës
  Junior

Përshkrimi i punës

Nese je ne kerkim te rritjes profesionale, nese po kerkon te fitosh ose zgjerosh njohurite ne fushen e HR Management, Menaxhimit te Rrjeteve Sociale, Rekrutimit te Pavarur,Punes si Freelancer,  dhe te fillosh te punosh ne menyre te pavarur duke fituar me shume se 3000€ ne muaj duke menaxhuar vete kohen dhe axhenden tende, ky eshte kursi i vetem qe duhet te ndjekesh!

“Te gjitha ne nje” eshte paketa verore e kurseve qe BClever ve ne dispozicion per te gjithe ata qe po kerkojne te investojne tek vetja e tyre.

Profilet per te cilat pergatitet kursanti gjate kursit:

✅ Rekrutimi i Pavarur
✅ Menaxhimi i Rrjeteve Sociale
✅ Puna si Freelancer dhe fitimet marramendese
✅ Menaxhimi i Burimeve Njerezore

*Trajnimi eshte nje kombinim i modulit teorik me praktiken ne qender.

 

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me:

✅ Modulin e Trajnimit
✅ Certifikaten perkatese

KUJDES!
KURSI ESHTE ME PJESMARRJE FIZIKE DHE VENDET JANE TE LIMITUARA!

Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar.

Per regjistrime na kontaktoni permes emailit: rekrutimp@gmail.com ose ne faqen tone te instagramit @bcleveragency

Tel: 0676888699