Save

Report this job

DURRES, OPERATORE PER TURIZEM DENTAR, PART TIME OSE FULL TIME, PAGE 600 EURO

Agjencia BClever

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  July 20, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024
 • Industria
  Shërbime
 • Niveli i karrierës
  Junior

Përshkrimi i punës

Agjencia BClever e cila operon ne treg prej vitit 2018 me sherbime te rekrutimit dhe Burimeve Njerezore,
per nje klientin e saj ne qytetin e Durresit, kerkon te rekrutoje Konsulente per Turizem Dentar ne gjuhen Italiane.

*Full Time ose Part Time

Kriteret:

 • Eksperience e meparshme pune ne call center
 • Disponibilitet i menjehershem

Ofrohet:

 • Page baze 500 Euro
 • Bonuse mbi nivelin qe offron tregu
 • Ambjent dinamik dhe pozitiv
 • Mundesi rritjeje per me te miret
 • Mundesi per te punuar Part Time ose Full Time

Kandidatet e interesuar mund te telefonojne ne: +355 67 68 88 699