Save

Report this job

ITALI, VENDE PUNE PER MJEKE & INFERMIERE

Agjencia BClever

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  July 20, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024
 • Eksperienca
  2 vjet
 • Kualifikimi
  Master, Doktoraturë
 • Niveli i karrierës
  Senior

Përshkrimi i punës

BClever operon ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 si nje agjenci dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit brenda dhe jashte vendit

Aktualisht per nje klientin tone, jemi duke rekrutuar Mjeke dhe Infermiere te Licencuar per nje subjekt spitalor privat ne Puglia, Itali.

Profilet e kerkuara:

– Mjeke Reanimatore
– Mjeke Kardiologe
– Mjeke Neurologe
– Mjeke Pediater
– Infermiere

Kriteret kualifikuese:

 • Nivel B2 i gjuhes italiane
 • Licenca e profesionit

 

Ofrohet:

 • Akomodimi
 • Kontrate pune e rregullt
 • Vaktet e ngrenies (3 muaj)
 • Pajisja me dokumenta

 

Per te rezervuar nje interviste te pare mund te dergoni kandidaturen tuaj ne:
Email: bcleveragency.international@gmail.com
Cel: +355 67 68 88 699