Save

Report this job

GJERMANI, PUNETORE FASADASH, 18€/h, ME DOKUMENTA TE RREGULLTA

Agjencia BClever

Application deadline closed.

Rreth punës

  • Data e Postimit
    June 27, 2023
  • Fundi i Aplikimeve
    June 28, 2024

Përshkrimi i punës

Agjencia BClever ka nisur procesin e rekrutimit dhe intervistimit per pozicionin Punetor Fasadash ne Gjermani.

Aplikimet jane te hapura vetem per kandidate Me eksperience te meparshme pune.

OFROHET:

Pagesa 18€/h
– Kontribute te paguara nga kompania
– Mundesohet akomodimi
– Transporti pune-shtepi i perfshire
– Mjetet dhe veshjet e punes mundesohen nga kompania
– Pajisje me dokumenta te rregullta pune

*Nisja eshte e menjehereshme!
Kandidatet e interesuar duhet te kontaktojne ne numrin: +355 67 68 88 699