Save

Report this job

Kerkohet programues .NET per website dhe kliente te huaj

Filled

ABA Web Agency

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  June 18, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024
 • Eksperienca
  2 vjet
 • Industria
  IT - Informatikë
 • Kualifikimi
  Master
 • Niveli i karrierës
  Junior

Përshkrimi i punës

Kerkohet programues .NET per website dhe kliente te huaj

Kandidatet duhet te paraqesin nje portofolio te puneve te meparshme.

Paga e kenaqshme sipas eksperiences.